2013. április 20., szombat

14. Kritika - I Wanna Be Last

                                             
                                                                    ~ I Wanna Be Last ~


Kinézet:
 Szép.  Jól összerakott a fejléc, szép munka. Kicsit zavar, hogy fehér-fekete, de a háttérben a bordó (vagy nem tudom milyen szín) feldobja, érdekesebbé teszi.
Kicsit túl sok benne a szürke, de a világos betű szín eloszlatja a szürkeséget. Személy szerint a "Fő oldal" és a "Tartalom jegyzék" feliratokat kicsit rikítóbb színnél írnám, nem erőst látszik ki a fehér alapból. Ezt megváltoztatnám. A modulok rendezettek, tetszik, hogy a fejezetek külön lapon vannak, nem bezsúfolva valahova oldalba, nagyon tetszik!
 

Történet: A prológus nagyon érdekes. Nem olyan mint a megszokottak, de ötletes. Szépen, részletesen leírtál minden bemutatót, úgy írtad le mintha tapasztalatból beszélnél. A márkák, a terem berendezése, a ruhák meg még a többi, minden úgy lett bemutatva, mintha már hosszú idők óta ismernéd őket, profi lennél a szakmában. Nem olvastam el csak a prológust, de elolvasom a többi  fejezetet is, mert érdekes és kíváncsivá tettél azzal, hogy Eleanor a legjobb barát nője a főszereplőnek, az ő barátja Louis, mégis Louis van kiemelve a fejlécen, ezért gondolom vele fog majd a főszereplő a későbbiekben együtt lenni és kíváncsi vagyok, hogy fognak egymásra találni. Helyesírási hibákat csak pár vessző hibát, egy-két szónak az utolsó betűje valahova elveszett és volt egy 'a' betű az egyik mondat végén, a pont előtt. Engem nem zavartak csak megemlítettem. Ezek nem nagy hibák, az ilyenek még elnézhetők.

Kinézet: 10/9,5 (a színek miatt) 

Történet: 10/10* (nagyon jól írsz és jó az alap történet is)

Remélem nem bántottalak meg semmivel, további jó blogolást! Steff.

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon szépen köszön a kritikát, javaslataidat betartom. A fejléc nem az én érdemem, ezért csak mellékesen megsúgom, hogy nem Louis lesz a szerencsés:)

    xx

    VálaszTörlés
  2. Ááá, akkor tényleg nagyon kiváncsi vagyok, ki lesz :D

    VálaszTörlés